Dekorasyon

2022 Ev Dekorasyonu Fikirleri

2022 Ev Dekorasyon

2022 yılı ile birlikte yeni trendler de hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Özellikle son iki yılda insanların koronavirüs pandemisi sebebiyle evlerine hızla bir kapanmalarını ve evde vakit geçirme sürelerinin arttığını kabul edecek olursak 2022 yılında da ev dekorasyonu konusunda yeni fikirlerin ortaya atılacağını düşünmemek için herhangi bir neden bulunmuyor. Öte yandan pek çok marka daha şimdiden 2022 yılı için yeni dekorasyon önerilerini sundu bile. Peki 2022 yılında etkili olacak ev dekorasyonu fikirlerini merak ediyor musunuz? Ev dekorasyonuna dair merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlası yazımızda yer alıyor.

Yazıyı okumaya başlamadan önce unutmamanız gereken nokta şu ki küçük dokunuşlarla evinizin havasını birdenbire değiştirebilirsiniz.

EVİNİZDE YEŞİL RENGE DAHA ÇOK YER VERİN

Birçok insan için yeşil paha biçilemez bir renktir. Özellikle bize doğayı anımsatması bakımından da çok özeldir. Bizler de evinizde yeşil renge daha çok yer verin derken aslında bazı bazı bitkileri kullanmaktan söz ediyoruz. 2022 yılının ev dekorasyonu trendleri arasından da doğallık bir numarada yer alıyor. Tüm bu sebeplerden dolayı evlerinize ferah etki sağlayan yeşil bitkiler koymanız harika olacaktır.

GERİ DÖNÜŞÜME KULAK VERİN

Tüketim toplumu sona ermek zorunda. Yoksa bu durum sürdürülebilir olmaktan çıkıyor. Peki bize düşen görev ne? Biz doğanın değerini anladığımız ve onunla birlikte hareket edebildiğimiz noktada varlığımızı sürdürebiliriz. 2022 yılının ev dekorasyonlarında öne çıkan bir diğer unsur, geri dönüşümde kullanılmış eşyalar. Bu noktada sürdürülebilirlir gerçekten çok ama çok önemlidir. Özellikle ikinci el, geri dönüştürülmüş malzemelerden hazırlanan dekoratif objeler evlere nostaljik bir hava katabileceği gibi, doğa için de önemli olacaktır.

DOĞAL RENKLERİ TERCİH EDİN

Ev ya da vakit geçirebileceğiniz herhangi bir yer. Burada en önemli faktörün renk olduğunu söylemeye gerek yoktur sanırım. Ancak özellikle doğal renkleri kullanırsanız bunun aslında bulunduğunuz ortamın aurasına olumlu etki yaptığını göreceksiniz. Peki doğal renk tercihlerinde nelere diikat etmek gerekir? Aslında doğal renkleri tercih etmek konusunda bir numaralı kural minimal tasarımlara göz atmaktan geçer. Birçok minimal tasarım modası geçmeyen, minimal ve nötr renkler ile bir araya gelmektedir. Sonuç olarak 2022 yılının ev dekorasyonlarında da deoğal renkler pek çok ev sahibi tarafından kullanılacaktır diye düşünüyorum.

BİR MEKAN BİRDEN FAZLA İŞ İÇİN KULLANILABİLSİN

2022 yılının ev dekorasyonu fikirlerinde öne çıkan unsurlardan biri de kompakt ve herkes tarafından tercih edilebilir alanların oluşturulması yer alıyor. Bir mekanın birden fazla iş için tercih edilebilmesi birçok tüketici tarafından tercih edilen unsurlar arasında yer alıyor. Örneğin; oturma, yemek ve mutfak alanlarının birlikte kullanılması bunun için verilebilecek en iyi örnekler arasında yer almaktadır.

ÇALIŞMA ALANLARINDA MİNİMAL OLUN

2022 yılı birçok açıdan farklı bir yıl olarak karşımıza çıkacağa benziyor. Koronavirüs pandemisi belki bu yıl sona erecek. Ancak belki de bitmek bilmez sokağa çıkma yasaklarını çok daha büyük yenileri eklenecek. Ev dekorasyonunuzu da buna göre belirleyin. Ev dekorasyonunda en önemli unsur çalışma odalarının nasıl olacağı ve nasıl kullanıcağına yönelik olarak belirlenmektedir. Eğer çalışma odası olarak kullanabileceğiniz bir odanız varsa minamal ve modern bir alan yaratmak da sizin elinizdedir.

Yazının başında doğal görünümün öneminden sık sık bahsetmiştik. Sonunda da bu doğallığın ne kadar önemli olduğundan söz edelim. Ev dekorasyonunuzda ahşap parçaları kullanmaktan çekinmeyin. Ancak bu ahşaplar olabilidiğince doğal olmalı. Çünkü bu doğallık sizin evinizde kullanmak istediğiniz minimal ve modern tasarımlara en uygun tercih olacaktır.

Eviniz İçin Seçeceğiniz Ev Dekorasyon Ürünlerine Buraya Tıklayarak Bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir