Ev Aksesuarları

2022 Dekoratif Salon Aksesuarları

mobilya, ev aksesuarları

2021’de hepimiz evlerimizde daha fazla zaman geçirmeye devam ederken, mesele estetik ve işlevselliği bir araya getirmekti. Geometrik süslemelerle dolu odalar bize her gün bakmamız için ilgi çekici bir şey sağladı.

Geleneksel Detaylar

2022’de geleneksel detayların büyük bir geri dönüş yaptığını görüyoruz. Son birkaç yılda dünya çapında bu kadar çok değişiklikle, giderek daha fazla insanın evlerinde rahatlık, zamansızlık ve hatta biraz nostalji duygusu istemesi şaşırtıcı değil.

1970’lerin Dekor İlhamı

1970’lerin renkleri ve dekoru geri dönüyor. Daha fazla toprak, adaçayı ve hardal renklerinin yanı sıra, dolap ve masalardaki çivi ayakları, tik ağacı tonları ve yoğun dokulu kumaşlar gibi yüzyıl ortası mobilya ayırt edici özellikleri görülecektir.

Çok Fonksiyonlu Salonlar

İnsanlar, özellikle bir önceki yılın olaylarını takiben, daha azıyla yaşayabileceklerini anlamaya başlıyorlar.

İnsanlar küçülmeye veya mevcut konutlarında kalmaya başlayacak ve mekanlarını nasıl çok yönlü hale getirebilecekleri konusunda daha yaratıcı hale gelecekler. Örneğin, oturma odanızın bir ofis olarak ikiye katlanması. Alternatif olarak, ofis-egzersiz odaları vardır.

Kavisli Mobilyalar

Kıvrımlı beyaz meşe mobilyalar, odaya hafif ve ferah dalgalı bir atmosfer verir. Köşeli mobilya çizgisi, duvarlar ve dolaplardaki kavisli köşelerden kanepelerin, yemek sandalyelerinin ve kemerli dolapların kavisli sırtlarına kadar rahatlatıcıdır.

Renkli Pencere

2022’de özellikle pencere süslemelerinde çok fazla renk ve desen göreceğiz. Odanın mücevherleri olduklarından ve büyük bir etkiye sahip olduklarından tasarımda önemlidirler. İki ila üç renk patlaması olan desenler, perdeler, gölgeler veya tüller olsun, gelecek yıl tasarımda büyük bir rol oynayacak.

Alışverişe Başla!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir