Dekorasyon, Koltuk Takımı

Füme Koltuk Takımı Nasıl Kombinlenir

Füme Koltuk Takımı Nasıl Kombinlenir

Füme Koltuk Takımı Nasıl Kombinlenir ?

Füme koltuk takımı, dekorasyonunu sıradışı bir parça ile zenginleştirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Füme, asil duruşu ve zarif görünümüyle koltuk takımlarına oldukça yakışıyor.

Peki füme koltuk takımını hangi mobilyalarla, hangi renklerle kombine etmek gerekiyor?

Füme Koltuk Takımı için Dekorasyon Önerileri

Oturma odalarında ve salonlarda kendine sıkça yer bulan füme koltuk takımları, sadelikten ve doğallıktan hoşlananların favorisi hâline geliyor. Bunların berjer modelleriyle veya orta sehpalarla kombinlenmesi gayet ideal bir seçim.

Öte yandan füme; beyaz, kırmızı, krem, gri, bordo ve zümrüt yeşiliyle de güzel bir âhenk oluşturuyor. Koyu füme koltuk takımına sahipseniz, diğer mobilyalarınızın ve duvar renginizin de koyu tonlarda olmasını tercih edebilirsiniz. Zıtların uyumunu yakalamak istiyorsanız koyu renk füme koltuk takımını açık renk eşyalarla veya aksesuarlarla kombinlemeyi düşünebilirsiniz.

Füme Koltuk Takımı ile Hangi Renk Halı Kullanılır?

Halı rengini beyaz veya gri olarak tercih etmeniz daha doğrudur. Böyle yapmak, koyu renk füme koltuk takımlarının meydana getireceği karanlık hissini azaltacak ve dengeli bir atmosfer oluşturacaktır.

Füme Koltuk Takımına Hangi Renk Perde Gider?

Füme koltuklarla uyum sağlaması için perde seçimi yaparken kumaşına, rengine ve desenine önem vermeniz gerekiyor. Bu mobilyaların şıklığını tamamlamak için dilerseniz tül perde, dilerseniz fon perde kullanabilirsiniz. Renk tercihi yaparken şu alternatifleri değerlendirebilirsiniz:

  • Bej
  • Sarı
  • Krem
  • Lila
  • Bal rengi
  • Pembe
  • Yeşil
  • Turuncu

Koyu renk tonlarına sahip füme koltuk takımı nasıl kombinlenir? Diye soranlara, diğer eşyaları açık renk tonlarında kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Evi çok fazla güneş alan kişilerin koyu renk fon perdelerden kaçınmalarında yarar var.

Hele füme koltuk takımını yerleştirdiğiniz oda küçük ise, daha ferah ve geniş görünmesi için açık tonlara yönelmeniz oldukça önemli.

Kullandığınız füme koltuk takımı düz renklerden meydana geliyorsa ve desen içermiyorsa desenli fon perdeleri tercih edebilirsiniz. Tam tersi, koltuk takımınız desenli ise perde seçiminizi daha sade olanlardan yana yapabilirsiniz. Örneğin düz, krem tonlarında bir perde füme koltuk takımıyla güzel bir kombinasyon oluşturabilir.

En yeni ve kaliteli füme koltuk takımı modelleri için koleksiyonumuzu inceleyebilir, istediğiniz ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir